MOBILE / GSM / GPS >> Smartphone >> Samsung >> Galaxy S7 Zwart
Samsung Galaxy S7 Zwart
PDF pagina
Productbeschrijving:
Galaxy S7
We hebben grote stappen voorwaarts gezet door veel obstakels weg te halen en revolutionaire ontwikkelingen door te voeren. De Galaxy S7 zijn ontworpen door naar jullie te luisteren. Vorm en functie zijn nu samengevoegd. Ook hebben we de nieuwste features geintroduceerd waarmee we binnenkort niet meer zonder mee kunnen. Galaxy S7.

Design
Er zijn geen concessies gedaan bij het ontwerpen van de Samsung Galaxy S7. Het resultaat is ongekende bruikbaarheid waarbij geavanceerde functies zijn gecombineerd met een naadloos gestroomlijnde vormgeving. De Samsung Galaxy S7 zijn gewoon prachtig om te zien en fantastisch om te gebruiken.

Camera
Het echte leven speelt zich af onder alle mogelijke lichtomstandigheden en je zou in staat moeten zijn foto's te maken zonder te hoeven nadenken over de verlichting of het ontbreken hiervan. Of je nu trucs op een skateboard uitvoert of kaarsjes uitblaast op een verjaardagstaart, foto's met de Samsung Galaxy S7 camera zien er altijd scherp, duidelijk en vol leven uit.

Gaming
Mobile gaming is nu een stuk aantrekkelijker omdat de Samsung Galaxy S7 zijn voorzien van een speciale regelcentrale voor games en functies als het opnemen van gameplay.

Hardware
De Galaxy S7, met hun krachtige processor, werken soepel en snel, en verwerken probleemloos alle gegevens op je microSD-kaart. En zelfs met de grotere batterij gaat het opladen sneller.

Bestand tegen water en stof
Via een combinatie van uitstekende materialen hebben we een eenvoudige maar bijzonder effectieve manier ontwikkeld om het inwendige volledig af te schermen, terwijl USB-poorten en oortelefoonaansluitingen open blijven. De Galaxy S7 heeft geen gedoe met extra dopjes of kapjes.

Sneltoetsen
Wij denken continu na over manieren om jouw leven gemakkelijker te maken; je te helpen dingen sneller te doen. Wij hebben manieren ontwikkeld om met één aanraking en blik te krijgen wat je nodig hebt. En deze sneltoetsen brengen je overal naartoe.

Accessoires
We hebben speciaal voor jou een uitstekende reeks accessoires voor Samsung Galaxy S7 ontwikkeld. Deze variëren van smartphone hoesjes die meer doen dan alleen beschermen tot opladers waarmee je overal snel over stroom kunt beschikken.

Samsung KNOX
De speciale beveiligingsoplossing van Samsung biedt 24 uur per dag bescherming tegen hackers en malware, ondersteund door regelmatige updates. Extra bescherming wordt geboden door de KNOX Enabled App, waar uw vertrouwelijke gegevens veilig worden geïsoleerd en versleuteld.

Smart Switch
Onze telefoons zouden niet veel om het lijf hebben zonder de foto's, bestanden en data die zij bevatten. Breng alles wat je nodig hebt over van je oude telefoon naar de Galaxy S7 met de Smart Switch-app. Het is super simpel.
  € 399,-
 (Promo tot 15/10/2020)

Adviesprijs € 699,-

tot einde voorraad
Status: Winkelvoorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :SM-G930FZKALUX
Eancode :8806088281230
Besturingssysteem (OS) :Android
Bluetooth-versie :4.2
Breedte :7 cm
Diepte :0.79 cm
DLNA :
Dual SIM :
Gewicht :152 g
GPS :
Hoogte :14.2 cm
NFC :
SAT categorie :A
SAT-waarde (hoofd) :0,279 W/kg
Schermgrootte :5,1 inch
Schermresolutie :2560 x 1440
Aantal megapixels camera voor :5 megapixels
Type geheugenkaart :Micro SD / Micro SDHX / Micro SDXC
USB-versie :2.0
Opnamekwaliteit van video :1080p (Full HD) pixels
Volwaardig toetsenbord :
Wi-Fi Direct :
Wi-Fi-standaarden :Wi-Fi 802.11ac (Wi-Fi 5) , Wi-Fi 802.11n (Wi-Fi 4) , Wi-Fi 802.11b (Wi-Fi 1) , Wi-Fi 802.11g (Wi-Fi 3) , Wi-Fi 802.11a (Wi-Fi 2)
3,5 mm aansluiting :
Formaat smartphone :Touchscreen
Processor smartphone :2,3 GHz octa-core
Aantal megapixels :12 megapixels
Opslagcapaciteit :32 GB
Mobiele dataverbinding :3G , 4G
Hebt u ook gedacht aan
GSM